Dr Dragan Milić najavio formiranje pokreta i izlazak na republičke izbore

Dr Dragan Milić najavio formiranje pokreta i izlazak na republičke izbore

Doktor Dragan Milić najavio je formiranje Pokreta za decentralizaciju Srbije (PODES) sa namerom da okupi sve lokalne pokrete i grupe građana u Srbiji kako bi učestvovali na sledećim republičkim parlamentarnim izborima.

Doktor Dragan Milić, nosilac liste istoimene grupe građana u niškom parlamentu, objavio je na svom Fejsbuk nalogu da su Oliver Paunović i Milena Vakić Paunović odlučili da napuste njegovu grupu građana i u Skuštini grada Niša formiraju svoju posebnu i nezavisnu grupu.

„Gospodin Paunovic ima drugačiju viziju i planove za dalje političko delovanje u odnosu na ovo što smo do sada radili kao Grupa građana ‘Dr Dragan Milić’ i posebno na naš plan da naša Grupa građana preraste u Pokret za decentralizaciju Srbije (PODES) sa namerom da okupimo sve lokalne pokrete i grupe građana u Srbiji kako bi učestvovali na sledećim republičkim parlamentarnim izborima“, naveo je Milić.

Istakao je da su Oliver Paunković i Milena Vakić Paunović pomogli oko organizacije Grupe građana „Dr Dragan Milić“ za lokalne izbore i poželeo im je puno uspeha u njihovom budućem političkom delovanju.

Podsetimo, Grupa građana „Dr Dragan Milić“ ostvarila je veliki uspeh na lokalnim izborima održanim 2. juna, na kojima je bila drugoplasirana i osvojila 16 mandara u gradskom parlamentu.