Siti bez Holanda protiv Lutona, neizvestan dolazak Norvežanina u Beograd

Siti bez Holanda protiv Lutona, neizvestan dolazak Norvežanina u Beograd

Erling Holand zbog povrede neće igrati protiv Lutona u meču 16. kola Premijer lige, a neizvestan je i njegov nastup u Beogradu protiv Crvene zvezde, u utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona.

Erling Holand već neko vreme ima problem sa povredom stopala, a, prema pisanjima pojedinih ostrvskih medija, Norvežanin neće igrati u nedeljnom duelu u Lutonu, u okviru 16, kola Premijer lige.

Takođe, neizvestan je nastup norveškog napadača u utakmici Lige šampiona u sredu, kada šampion Evrope u Beogradu igra protiv Crvene zvezde.

Siti je već obezbedio prvo mesto na tabeli Grupe G sa 15 osvojenih bodova iz pet utakmica, pa je veliko pitanje da li bi Holand igrao na beogradskoj „Marakani“ i da je potpuno zdrav.

Siti je u seriji loših rezultata u Premijer ligi, „građani“ nisu trijumfovali u poslednje četiri utakmice i trenutno su tek četvrtoplasirana ekipa na tabeli engleskog fudbalskog šampionata.

Holand je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 14 postignutih golova, dok na listi najboljih golgetera elitnog takmičenja deli prvo mesto sa pet postignutih pogodaka.