Voriorsi dominirali protiv Hornetsa, pobedili sa 115-97

Voriorsi dominirali protiv Hornetsa, pobedili sa 115-97

Golden Stejt Voriorsi su u petak uveče slavili pobedu nad domaćinom, ekipom Hornetsa iz Šarlota, rezultatom 115-97, u utakmici koju je obeležila izuzetna igra Stivena Karija.

Stiven Kari je ostvario impresivnih 23 poena, uz četiri trojke, i bio ključni igrač u pobedi Voriorsa. Endru Vigins je takođe pružio izvanrednu partiju sa 20 poena, osam skokova i osam asistencija, dok je Trejs Džekson-Dejvis doprineo sa 18 poena.

Iako su Hornetsi pokušali da se vrate u utakmicu, predvođeni Majlsom Bridžisom sa 22 poena i devet skokova, nisu uspeli da zabeleže pobedu.

Kari, koji je odrastao u Šarlotu, nije razočarao svoje domaće navijače. Igrajući pred svojim bratom Setom i ocem Delom, Kari je demonstrirao svoj talenat i završio utakmicu sa solidnim učinkom od 9 od 18 šuteva sa terena.

Voriorsi su pokazali dominaciju tokom celog meča, posebno u trećoj četvrtini kada su nadmašili Hornetsa sa 39-26, uz 12 poena Karija i sedam od Viginsa.

Osim toga, incidenti su obeležili ovu utakmicu, uključujući i kratki sukob između Drejmonda Grina iz Voriorsa i Granta Vilijamsa iz Hornetsa, kao i povredu novajlije Charlottea, Brandona Milera, koji je privremeno napustio igru nakon sudara sa Grinom.

Iako je bilo izazova, Voriorsi su se pokazali kao tim koji je spreman da se suoči sa izazovima i osigura pobede. Sa uspehom u ovoj utakmici, oni se sada okreću susretu sa Sparsima u nedelju uveče.

Sa druge strane, Hornetsi će pokušati da se oporave od poraza i da ostvare bolji rezultat u sledećem susretu protiv Klipersa takođe u nedelju uveče.