Klop nastavlja dramu do kraja- Liverpul pobedio Sparse sa 4-2 u svom pretposlednjem meču na Enfildu

Klop nastavlja dramu do kraja- Liverpul pobedio Sparse sa 4-2 u svom pretposlednjem meču na Enfildu

Jirgen Klop može ponovno disati s olakšanjem, uprkos dramatičnoj sezoni njegovog tima Liverpula. Premijer liga možda nije njihova, ali to ne znači da je drama završena za Klopa koji se povlači na kraju sezone.

Iako je Liverpul ispao iz trke za titulu, Klop se smiješio nakon što je njegov tim ostvario pobedu od 4-2 protiv Totenhema. Harvi Eliot, 21-godišnji talenat, posebno je razveselio Klopa svojim divnim golom iz daljine.

Iako je vođstvo Liverpula od 4-0 bilo impresivno, drama se vratila kasnije u utakmici, ali Klop je ipak bio zadovoljan izvedbom svog tima.

Iako matematički još nisu isključeni iz borbe, realnost je da je sezona za Liverpul gotova što se tiče borbe za titulu. Ipak, Klop odlazi sa timom punim mladih talenata, poput Eliota, što daje optimizam za budućnost.

Dok je Liverpul i dalje u borbi za treće mjesto, Čelsi i dalje ima šanse za evropski fudbal sledeće sezone nakon pobjede od 5-0 protiv Vest Hema.

Ova sezona bila je puna izazova za Klopov Liverpul i Čelsi, ali kako se sezona približava kraju, ovi timovi i dalje imaju razloga za optimizam uoči nadolazećih izazova.