Lejkersi preživeli eliminaciju, pobedom nad Nagetsima

Lejkersi preživeli eliminaciju, pobedom nad Nagetsima

Los Anđeles Lejkersi izbegli su eliminaciju u plej-ofu serijom prvog kola zahvaljujući pobedi nad Denver Nagetsima rezultatom 119-108 u četvrtoj utakmici. Lebron Džejms je predvodio Lejkerse sa 30 poena, dok je Entoni Dejvis dodao impresivnih 25 poena i 23 skoka.

Iako su Nagetsi vodili seriju sa 3-0, Lejkersi su odgovorili sa odlučujućom pobedom, prekidajući niz od 11 uzastopnih poraza od Nagetsa. Džejms je bio ključni igrač u četvrtoj četvrtini, postigavši 14 poena i ponovno pokazujući svoju izuzetnu kvalitetu u ovakvim ključnim trenucima.

Iako su Nikola Jokić i Majkl Porter mlađi dali sve od sebe za Nagetse, sa Jokićem koji je zabeležio 33 poena, 14 skokova i 14 asistencija, to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

Peta utakmica serije igra se u ponedeljak u Denveru, a Lejkersi će pokušati da iskoriste ovaj momenat pobede i nastave svoj pohod u plej-ofu.

U međuvremenu, Los Anđeles je takođe imao pojačanje u publici u vidu Kejleba Vilijamsa, bivšeg kvoterbeka USC-a i novog izbora broj 1 na NFL draftu koji je pratio utakmicu sa terena.