Francuska i Nemačka osvajaju važne pobede u Ligi nacija

Francuska i Nemačka osvajaju važne pobede u Ligi nacija

U ponedeljak su Francuska i Nemačka ostvarile značajne pobede u Ligi nacija, zahvaljujući rezervnim napadačima koji su se istakli na terenu.

Francuska je pobedila Belgiju sa 2-1, a ključni igrač bio je Randal Kolo Muani, koji je postigao golove u oba poluvremena. Ovaj napadač, koji trenutno igra za Pari Sen Žermen, dodatno je pojačao svoju reputaciju protiv Belgijanaca, nakon što je i ranije postigao gol u njihovom susretu na Evropskom prvenstvu.

S druge strane, Nemačka je zabeležila pobedu od 1-0 protiv Holandije u Minhenu. Na svom debiju, Džejmi Leveling je bio isključen u drugoj minuti, ali se vratio na pravi put i postigao ključan gol u 64. minutu. Ova utakmica bila je posebno emotivna, jer su navijači odali počast veteranima Toniju Krosu, Manuelu Nojeru, Tomasu Muleru i Ilkaju Gundoganu, koji su se nedavno povukli iz reprezentacije.

Osim toga, Italija je ostvarila ubedljivu pobedu nad Izraelom rezultatom 4-1, dok je Mađarska savladala Bosnu i Hercegovinu sa 2-0, čime su se dodatno učvrstili u svojim grupama.

Ove pobede dodatno podstiču timove na uspehe u nastavku takmičenja i naglašavaju važnost rezervnih igrača koji mogu da preokrenu tok meča.