Ubica Majk“ priveden na dodeli Gremi

Ubica Majk“ priveden na dodeli Gremi

Nedelja na dodeli Gremi nagrada bila je dvostruki doživljaj za repera poznatog kao „Ubica Majk“. Nakon što je osvojio tri Gremi nagrade, uključujući i prvu posle više od dve decenije, upravo u trenucima slave, policija Los Anđelesa je stavila lisice na njegove ruke.

Na ceremoniji premijere Gremija, koja je održana u nedelju, Majk je doživeo uzbuđenje osvajanja tri nagrade u brzom nizu, ali je radost bila kratkog daha. Video snimak prikazuje kako ga prati policija iz Kripto arene nakon slavlja na bini.

Portparol policije nije dao detalje o privedenom, osim potvrde da se radi o crncu.

Poziv za komentar od strane Mike-ovog predstavnika nije odmah dobio odgovor.

Iza kulisa, 48-godišnji Majk podelio je svoje misli: „Jedina stvar koja ograničava vaše godine je da niste iskreni o svojim godinama ili onome što radite.“ Ove reči usledile su nakon njegovih trijumfa za najbolju rep izvedbu, rep pesmu i rep album.

„Michael“, njegov album, doneo mu je titulu za najbolji rep album. Pesma „Scientists & Engineers“ donela mu je nagradu za najbolju rep izvedbu i najbolju rep pesmu, na kojoj su sarađivali Andre 3000, Future i Erin Allen Kane.

Dok je primao treću nagradu, Majk se osvrnuo na skeptike koji sumnjaju u njegovu sposobnost repovanja u zrelim godinama, jasno poručivši: „Nije me briga ako imaš 78 godina i repuješ o tome koliko cura imaš u staračkom domu, mi ćemo održati hip-hop živim.“

Dok se Majk suočava sa pravnim pitanjima, njegovi fanovi ostaju u iščekivanju njegovih daljih poteza i reakcija na situaciju.