Mančester Junajted pobedio Notingem Forest

Mančester Junajted pobedio Notingem Forest

MANČESTER – Engleski napadač Markus Rašford nastavio je svoju dobru formu za golove dok je Mančester junajted u utorak pobedio Notingem Forest od 3:0 u Premijer ligi, prenosi Rojters.

Rašford, koji je tri puta pogodio za Englesku na Svetskom prvenstvu u Kataru, postavio je Junajted na put do pobede dobro postavljenim finišom iz kornera u 19. minutu, pre nego što je Entoni Marsijal tri minuta kasnije udvostručio vođstvo domaćina.

Forest je mislio da su se vratili u meč sredinom prvog poluvremena, ali je gol Vilija Bolija iz slobodnog udarca isključen iz ofsajda.

Gosti nikada nisu izgledali kao da se vraćaju, a Junajted je impresivno stavio pečat dok je zamena Fred ubacila kasnu trećinu, dovršavajući pobedu koja je petoplasiranog domaćina pomerila za jedan bod od prva četiri. Boravišna šuma 19.

Rašford je uživao u znatno poboljšanoj sezoni pred golom za klub i državu, a u prvoj ligi njegove ekipe posle Svetskog prvenstva, njegov fini finiš pored stative iz dobro razrađenog kornera prekinuo je ćorsokak na kišici na Old Trafordu .

Odlična završnica dovela je Rašforda do 10 za sezonu u svim takmičenjima, duplo više od onoga što je uspeo u prošlom mandatu, sa još jednim igračem koji je ponovo pronašao svoj gol, Marsijalom, koji je pretvorio Rašfordovo dodavanje i dodao još jedan brzi gol.

Duga VAR pregled je bio potreban da bi se isključio Bolijev gol na daljoj stativi, ali je inače Junajted ostao u kontroli meča.

Brazilski napadač Antoni je propustio sjajnu šansu da se upiše u semafor početkom drugog poluvremena, ali je njegov pokušaj iz blizine odbranio. Njegov sunarodnik Fred nije pogrešio svojom kasnom prilikom u šesnaestercu.

Pobeda znači da je Junajted sada izgubio samo jednom u ligi od kada su se u oktobru porazili od rivala Mančester sitija.