Zvezda rutinski do trijumfa u Lazarevcu

Zvezda rutinski do trijumfa u Lazarevcu

Crvena zvezda je rutinski, sa pola gasa i u kombinovanom sastavu slavila pobedu protiv Kolubare u Lazarevcu – 2:0. I to uz debitanta u startnoj postavi Jovana Mijatovića i prvenac u crveno-belom dresu Kalife Kulibalija, debi za prvi tim Vuka Bogdanovića…

Iznenadio je Miloš Milojević sa startnom postavom za meč protiv Kolubare, šansu je pružio mladom, ekstratalentovanom Jovanu Mijatoviću, ali je i pogodio sa tim potezom. Usput, odmorio je Milunovića, Kataija, Bukarija i Mitrovića za odlučujući duel za evropsko proleće, protiv Monaka u četvrtak u Monte Karlu.

Zvezda je zapretila već u četvrtom minutu preko Kangve, ali je njegov udarac sa 25 metara izblokiran. Samo minut kasnije prelep pokušaj Mijailovića iz velike udaljenosti, ali je Stanivuković sjajnom odbranom sprečio evrogol.

Već u šestom minutu još jedan pokušaj crveno-belih, probao je Pešić, ali je bio zamalo neprecizan. Posle desetak minuta Ben je šutirao posle dodavanja Pešića, ali je i on bio neprecizan. Tek u 21. minutu probali su Lazarevčani šutirao je Milojević, ali nije bilo problema za Borjana.