Vučević: Za SNS sam uradio više od mnogih ministara

Vučević: Za SNS sam uradio više od mnogih ministara

Miloš Vučević, potpredsednik SNS i novi ministar odbrane, kaže da je uvek podržavao prethodne vlade SNS iako nije bio u njima i da je za stranku uradio više od mnogih ministara.

On je, gostujući na televiziji Pink, između ostalog rekao da je najlepša stvar u stranačkom životu to što je sve na dobrovoljnom principu, da vas niko ne može naterati da se učlanite niti da pod pritiskom ostanete i što možete da odete kad god hoćete, prenosi Danas .

„Nije fer da 12 sati nakon odluke vaše stranke, koja vas je prethodnih deset godina kandidovala za najodgovornije državne funkcije, da neki drugi ljudi dobiju šansu, vi kažete da sad ništa ne valja i da odjednom sve katastrofa i da postoje neki pioni i džuboksovi. To više govori o vama. Niko ništa ružno nije hteo da kaže, nije bilo hajke i konotacije kažnjavanja. Nego prosto stranka hoće da obnavlja redove i daje šansu drugima. Onda najbolje da nemamo izbore i da budu isti poslanici i isti gradonačlenici, ništa se ne menja i sve isto iz godine u godinu“, kazao je on.

Vučević je naglasio da je glasao je za sve prethodne vlade u kojima su predlagani drugi.

„Smem to da kažem, neskromno. Više sam uradio za stranku od mnogih ministra koji su bili u vladama. Nisam imao problem da podržim svaki predlog predsednika republika. Nikad se nisam osetio uvređenim, nego sam bio ponosan i srećan što sam deo tima Aleksandra Vučića i SNS“, zaključio je Vučević.