Brejdi se izvinjava što je uporedio igranje fudbala sa vojskom

Brejdi se izvinjava što je uporedio igranje fudbala sa vojskom

TAMPA, Florida – Tom Brejdi se izvinio u četvrtak što je napravio poređenje između fudbala i vojnog angažovanja dok je intervjuisao NBA zvezdu Kevina Duranta u nedeljnom podkastu sedmostrukog šampiona Super Boula, piše AP.

Kvoterbek Tampa Bej Bukanirsa rekao je da je koristio „veoma loš izbor reči“ u podkastu SiriusKSM „Idemo! Sa Tomom Brejdijem, Larijem Ficdžeraldom i Džimom Grejem“, dok su on i Durant razgovarali o poteškoćama u balansiranju posvećenosti tome da budu veoma uspešni sportisti sa životom van sporta.

„Ranije ove nedelje dao sam izjavu o igranju fudbala i vojsci. Bio je to veoma loš izbor reči“, rekao je Brejdi. „Samo želim to da izrazim svim osećanjima koja su ljudi možda shvatili na određeni način, pa se izvinjavam.

Durant je u ponedeljak bio gost podcasta.

„Skoro da gledam fudbalsku sezonu kao da odlaziš na raspoređivanje u vojsci, a to je kao: ’Čoveče, evo me ponovo.‘ Postoji samo jedan način da se to uradi. … Realnost je da zaista možete biti autentični samo sebi, zar ne? Brejdi je rekao u podkastu.

„Kad god možete da kažete: ‘O, čoveče, želim da, znaš, da se pobrinem da provedem malo više vremena radeći ovo.’ Kada dođe do toga, vaša konkurentnost preuzima i koliko god želite da imate ovo razigrano ravnotežu sa ravnotežom na poslu, na kraju ćete raditi upravo ono što ste uvek radili, zbog čega ste to što jeste“, dodao je Brejdi. „Ići ćeš, kako da to uradim?“

Kvoterbek je u četvrtak zamoljen da objasni šta je pokušavao da kaže tokom podkasta.

„Da budem iskren, zaista ne želim da se previše širim o tome. … Imam ogromnu zahvalnost za sve koji su služili (u vojsci)“, rekao je Brejdi.

„Na kraju, mi igramo igru i vojska brani našu zemlju“, dodao je Brejdi. „To su dve veoma različite stvari, i nisam trebao da pravim poređenje.“