Audio knjiga sadrži razgovore između Trampa i Boba Vudvorda

Audio knjiga sadrži razgovore između Trampa i Boba Vudvorda

NjUJORK — Više od osam sati razgovora između Donalda Trampa i Boba Vudvorda biće objavljeno sledeće nedelje kao audio knjiga.

Simon & Schuster Audio je u utorak objavio da će „Trampove trake“ biti objavljene 25. oktobra. Vudvord je, zajedno sa kolegom iz Vašington posta Robertom Kostom, intervjuisao Trampa 2016. godine, kada je tražio republikansku nominaciju za predsednika. Vudvord je zatim intervjuisao tadašnjeg predsednika 19 puta u periodu 2019-2020 za njegovu bestseler knjigu o Trampovoj administraciji, „Bes“.

„Ovde radim nešto što nikada ranije nisam radio, predstavljajući dugačke, sirove intervjue mog rada“, komentariše Vudvord u uvodu. „Želeo sam da stavim što više Trampovog glasa, njegovih sopstvenih reči, za istorijski zapis kako bi ljudi mogli da čuju i daju sopstvene procene.

Bivša prva dama Melanija Tramp, Donald Tramp mlađi i potpredsednik Majk Pens su među onima koji su svratili dok su Vudvord i predsednik razgovarali. Audio knjiga takođe uključuje Vudvordove razgovore sa Trampovim zetom, Džaredom Kušnerom, i savetnikom za nacionalnu bezbednost Robertom O’Brajanom.