Lionel Mesi briljira u pobedi Intera Majamija nad Nešvilom

Lionel Mesi briljira u pobedi Intera Majamija nad Nešvilom

Lionel Mesi je ponovo zvezda utakmice! Postigao je dva gola i imao asistenciju dok je predvodio Inter Majami do pobede nad Nešvilom rezultatom 3-1 u subotu uveče. Ovaj nastup dodatno je ojačao njegov vodeći ukupan rezultat u Major ligi na sedam.

Mesi, čiji je učinak u MLS-u bio izuzetan, imao je još jednu impresivnu izvedbu. Ovo je već druga utakmica u kojoj je postigao dva gola od dolaska u MLS, a takođe je imao gol ili asistenciju u svakoj od šest ligaških utakmica koje je odigrao.

Serhio Buskets, koji se pridružio Mesiju u Interu Majamiju prošlog leta, takođe je bio ključni igrač, postigavši svoj prvi gol za klub. Njegov gol je doprineo preokretu nakon ranog zaostatka zbog autogola Franka Nerija iz Majamija.

Iako je Nešvil poveo autogolom u drugom minutu, Majami je brzo reagovao. Mesi je izjednačio rezultat klizećim udarcem unutar šesnaesterca, a Buskets je potom postigao gol nakon asistencije Mesija.

Golman Drejk Kalender takođe je bio ključni igrač u održavanju prednosti Intera Majamija, zaustavivši nekoliko opasnih pokušaja Nešvila.

Mesi je potom postavio konačan rezultat izvodeći jedanaesterac u 81. minutu, nakon faula nad Leom Alfonsom.

Odsustvo Mesijevog bivšeg saigrača iz Barselone, Žordija Albe, zbog povrede tetive nije pokolebalo tim Majamija, koji i dalje ostaje neporažen u pet mečeva protiv Nešvila od dolaska Mesija.

Sa ovom pobedom, Inter Majami ostaje na vrhu Istočne konferencije i nastavlja da dominira u MLS-u. Sledi im gostovanje Novoj Engleskoj, dok će Nešvil dočekati San Hoze. Navijači Intera Majamija sa nestrpljenjem očekuju nastavak uspeha u sezoni pod vođstvom Lionela Mesija.