Ana Brnabić: Opozicija je protraćila vreme čitavog naroda

Ana Brnabić: Opozicija je protraćila vreme čitavog naroda

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, izjavila je danas da ne vidi šta je pobeda u odlaganju konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, ističući da je opozicija samo „protraćila vreme čitavog naroda“.

Brnabić je naglasila da pobeda opozicije uvek ide na štetu građana i naroda, pitajući se šta je u tome pobedničko kada se odlaže važna sednica ili formiranje vlasti u lokalnoj samoupravi.

„Ono što ste postigli je samo gubitak vremena čitavog grada, svih ljudi koji su glasali za bilo koju političku opciju“, naglasila je Brnabić nakon događaja povodom početka radova na Naučno-tehnološkom parku Niš faza 2.

Kritikujući opoziciju, istakla je da je fascinantno da se politička opcija koja se naziva „Srbija protiv nasilja“ upravo služi nasiljem kao svojom politikom.

„Zovu se Srbija protiv nasilja, a jedina politika im je nasilje, što su pokazali i u Republičkom parlamentu i u Gradskoj skupštini“, rekla je Brnabić.

Ova izjava dolazi nakon što je konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda odložena, a opozicija kritikovala vladajuću stranku zbog toga. Ana Brnabić, međutim, insistira na tome da je odlaganje sednice samo gubitak vremena za građane i da opozicija nije postigla ništa pozitivno svojim postupcima.