Real Madrid pobedio Hetafe i povećao prednost na vrhu tabele

Real Madrid pobedio Hetafe i povećao prednost na vrhu tabele

Real Madrid je ostvario pobedu od 2:0 nad Hetafeom, osvajajući tri nova boda i tako povećavajući svoje vođstvo u španskoj ligi.

Hoselu Mato je postigao oba gola za Madriđane, jedan u svakom poluvremenu, donoseći im šestu uzastopnu pobedu u ligi. Ova pobeda je podigla Real Madrid na vrh tabele sa dva boda više od drugoplasiranog Đirone.

Madriđani su dominirali tokom meča, sa Matoom koji je postigao prvi gol u 14. minutu nakon centaršuta Lukasa Vaskeza. U drugom poluvremenu, Mato je udvostručio prednost svog tima preciznim udarcem iz unutrašnjosti prostora.

Iako su imali nekoliko šansi, Hetafe nije uspeo da se vrati u meč. Real Madrid je ostao neporažen u 25 uzastopnih utakmica u svim takmičenjima, pokazujući impresivnu formu tokom sezone.

Iako su morali da se nose sa povredom defanzivca Antonija Rudigera, Real Madrid je uspeo da održi svoju sigurnost u odbrani, dok je Aurelijen Čuameni morao da se prilagodi na poziciju centralnog defanzivca.

Naredni izazov za Real Madrid biće meč protiv Atletiko Madrida u nedelju na stadionu Santjago Bernabeu, gde će pokušati da nastave svoj uspešan niz i zadrže svoje mesto na vrhu tabele.