Milvoki Baksi počeli plej-of bez Antetokounmpa zbog povrede

Milvoki Baksi počeli plej-of bez Antetokounmpa zbog povrede

Milvoki Baksi su započeli plej-of bez svog ključnog igrača, Đanisa Antetokounmpa, koji nije bio dostupan za prvu utakmicu serije protiv Indijana Pejsersa zbog istezanja leve potkolenice.

Trener Baksa, Dok Rivers, potvrdio je da Antetokounmpo nije igrao u prvom meču serije i da je označen kao sumnjiv za naredne utakmice. Iako se Antetokounmpo oporavlja, trenutno nema jasnih naznaka kada će biti spreman za povratak na teren.

Antetokounmpo je zabeležio impresivne statistike protiv Pejsersa tokom sezone, ali se sada suočava sa izazovom oporavka od povrede mišića lista. Baksi su se tokom sezone već suočili sa izazovima igranja bez svojih ključnih igrača, ali se nadaju da će se Antetokounmpo uskoro vratiti kako bi pridonio njihovim naporima u plej-ofu.

Iako su Baksi navikli da igraju bez svojih zvezda tokom ove sezone, odsustvo Antetokounmpa predstavlja dodatni izazov za tim u borbi za uspeh u plej-ofu. Navijači se nadaju da će se Antetokounmpo oporaviti što je pre moguće i vratiti se na teren kako bi pružio svoj doprinos timu u borbi za pobedu.