Kragujevac: Izabran novi Gradski štab za vanredne situacije

Kragujevac: Izabran novi Gradski štab za vanredne situacije

Na današnjoj Sednici gradskog parlamenta, održanoj po hitnom postupku, Kragujevac je dobio novi Gradski štab za vanredne situacije.

Komandant novog Gradskog štaba za vanredne situacije je gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, a njegov zamenik član Gradskog veća Damjan Srejić, dok je načelnik štaba Slobodan Stanisavljević iz Uprave za vanredne situacije.

Gradski štab za vanredne situacije ima 20 članova, a to su gradski većnici Gordana Damnjanović, Vladimir Maksimović, Stefan Nikezić, Vladimir Dobi, direktor JKP “Šumadija” Nemanja Dimitrijević, izvršni direktor JKP “Šumadija” Andrea Ilić, v.d. direktora JKP “Vodovod i kanalizacija” Nebojša Jakovljević, direktor JP “Urbanizam” Dragan Dunčić, načelnik Gradske uprave za društvene delatnosti i poslove sa građanima Nikola Ribarić, Aleksandar Milošević iz Gradske uprave za poslove organa Grada, Jovan Leković iz Crvenog krsta, Srećko Trifunović sa Prirodno-matematičkog fakulteta, Dragoš Radovanović iz Gradske uprave za razvoj, Slobodan Đurović iz Uprave za vanredne situacije, rukovodilac Pres centra grada Kragujevca Aleksandra Tijanić, Aleksandar Domanović iz Gradske uprave za zajedničke poslove, Milan Pavlović i Miroslava Petrović iz Gradske uprave za javne prihode i inspekcijeske poslove, predstavnik Policijske uprave Kragujevac i Komande garnizona Kragujevac. 

Prema nezvaninim saznanjima koja je objavio portal Infokg, Gradski štab će prvu sednicu u novom sastavu održati već sutra kada će biti ukinuta vanredna situacija uvedena 27. juna zbog opasnosti od širenja epidemije korona virusa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *