Partizan protiv Voždovca, Zvezda dočekuje OFK Vršac

Partizan protiv Voždovca, Zvezda dočekuje OFK Vršac

Danas se igraju sve četiri utakmice četvrtfinala Kupa Srbije. Fudbaleri Partizana dočekuju Voždovac, Crvena zvezda pred svojim navijačima igra protiv OFK Vršca, Čukarički će na Banovom brdu biti domaćin Vojvodini, dok će se u Kragujevcu za plasman u polufinale boriti Radnički 1923 i Novi Pazar.

Svi polufinalisti Kupa Srbije biće poznati danas, pošto su na programu sva četiri četvrtfinalna duela.

U 15.00 sati počinje utakmica na stadionu u Humskoj ulici, gde će Partizan dočekati Voždovac, samo nedelju dana nakon što je istog protivnika savladao u prvenstvenom duelu rezultatom 3:2.

Najlakši posao u četvrtfinalu Kupa trebalo bi da ima Crvena zvezda koja od 19.00 časova pred svojim navijačima dočekuje OFK Vršac, jedinog člana Prve lige Srbije koji se u društvu superligaša našao među osam najboljih.

Nakon Radničkog sa Novog Beograda (1:0) i Javora iz Ivanjice (4:1), naredna prepreka je Vojvodina koja dolazi na Banovo brdo (17.00 časova) osokoljena dobrim partijama u šampionatu Srbije.

Četvrti par četvrtfinala Kupa Srbije čine Radnički 1923 i Novi Pazar koji će se za plasman u polufinale Kupa boriti na „Čika Dači“ od 16.00 časova.