Smailagić prošao bez preloma

Smailagić prošao bez preloma

Košarkaš Partizana Alen Smailagić je prema nezvaničnim informacijama prošao bez preloma grudnog koša nakon duela u drugoj četvrtini utakmice protiv Splita u ABA ligi.

Alen Smailagić je u pobedi Partizana nad Splitom u šestom kolu ABA lige proveo nešto više od pet minuta u igri, jer je zbog povrede, odnosno udarca u predelu grudi morao u svlačionicu.

Beogradski mediji su nakon konferencije trenera Partizana Željka Obradovića na kojoj je rekao da je Smailagić morao na preglede u bolnicu u Splitu izvestili da je košarkašu crno-belih ustanovljeno nagnječenje grudnog koša. 

Prema nezvaničnim informacijama Smailagiću nije dijagnostifikovan prelom i ne bi trebalo da je reč o ozbiljnijoj povredi, ali će dodatni lekarski pregledi detaljno pokazati zdravstveno stanje Partizanovog centra.

Smailagić se nakon meča zajedno sa ostatkom tima autobusom vratio za Beograd.

Za Partizan u duelu protiv Splita nisu igrali povređeni Kevin Panter i Mateuš Ponitka, a tokom meča lakše se povredio i Zek Ledej.

Naredni meč koji očekuje ekipu Željka Obradovića je protiv Fenerbahčea u Evroligi, 9. novembra, a tri dana nakon te utakmice crno-beli će igrati protiv Igokee.