Ten Hag: Mančester junajted želi da potpiše novog napadača

Ten Hag: Mančester junajted želi da potpiše novog napadača

Menadžer Erik Ten Hag rekao je da Mančester junajted želi da dovede novog napadača da popuni prazninu koju je ostavio Kristijano Ronaldo nakon njegovog odlaska iz kluba Premijer lige nakon eksplozivnog intervjua za TalkTV.

Ronaldo je u intervjuu sa Pirsom Morganom prošlog meseca rekao da se osećao izdanim od kluba i da nije poštovao Ten Haga, piše Rojters.

Junajted je tada saopštio da će portugalski reprezentativac, koji se vratio klubu u avgustu 2021. nakon što je sa njima osvojio osam velikih trofeja od 2003. do 2009. godine, odmah otići.

Upitan da li je Junajted na tržištu za novog napadača, Ten Hag je rekao novinarima: „Da, ali samo kada pronađemo pravog igrača.

„Radimo sve što je u našoj moći, tako da istražujem svaku priliku koja dođe. Činimo sve što možemo ako će ta prilika biti.

„Ne mogu da komentarišem konkretne igrače, nikada neću. Rekao sam vam i ranije, i na leto, kada ste pričali o dosta igrača. Svaki igrač je pod ugovorom i ja to poštujem, ali vodimo računa. radimo u pozadini da ubacimo prave igrače.“

Junajted je sledeći domaćin drugoligaša Barnlija u EFL kupu 21. decembra, posle Svetskog prvenstva u Kataru.