Vreme: Danas magla, jutarnji mraz, preko dana oblačno

Vreme: Danas magla, jutarnji mraz, preko dana oblačno

U većem delu zemlje maglovito, tek ponegde će se sredinom dana nakratko pojaviti sunce. Izuzetak su planine koje će tokom čitavog dana biti osunčane. Gde bude magle, temperatura samo 6 stepeni, a u osunčanim mestima do 15.

Ujutru hladno, ponegde slab mraz. U nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka ujutro i tokom dana magla ili niska oblačnost. Sredinom dana ponegde kratkotrajno podizanje magle. U brdsko-planinskim predelima pretežno sunčano.

Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od -1 do 5, najviša od 6 u mestima sa maglom do 15 stepeni u sunčanim predelima.

Slično vreme i u utorak, samo s malom razlikom u temperaturi. Najniža od 0 do 6, najviša temperatura od 6 u mestima s maglom, do 14 stepeni u sunčanim predelima.  

U sredu, veći deo dana u Vojvodini, po kotlinama i duž rečnih tokova magla ili niska oblačnost, a ponegde se očekuje i slaba sipeća kiša. U brdsko-planinskim predelima i u predelima bez magle biće pretežno sunčano.

Vetar slab uglavnom jugoistočni, na jugu Banata i u Pomoravlju i umeren. Najniža temperatura od 2 do 6, najviša od 10 do 14 stepeni.

U četvrtak ujutro u nižim predelima i po kotlinama magla ili niska oblačnost, ponegde sa sipećom kišom. Sredinom dana sa sunčanim periodima, na planinama pretežno sunčano.

Vetar slab, promenljiv, na jugu Banata i u Pomoravlju još ujutro umeren, a zatim u slabljenju. Najniža temperatura od 1 do 6, najviša od 10 do 14 stepeni.

Oblačno i tmurno biće i u periodu od 13. do 17. novembra. Ponegde će sipiti i kiša, osim u brdsko-planinskim predelima, gde se očekuje pretežno sunčano vreme.