Vučić: Srbija nije u ratu, biće benzina i hrane

Vučić: Srbija nije u ratu, biće benzina i hrane

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima Srbije preko svog naloga na Instagramu i poručio im da će Srbija sačuvati mir i stabilnost, kao i da ne nasedaju na „trikove, besmislice i provokacije koje govore da nemamo dovljno nafte, naftnih derivata, da proveravaju skloništa, da neće biti dovoljno hrane“. „Biće dovoljno hrane, dovoljno benzina, dovoljno svega što nam je potrebno u budućnosti“, poručio je Vučić.

On je u obraćanju građanima rekao:

„Poštovani građani Srbije, Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti, Srbija će sačuvati mir, Srbija će sačuvati stabilnost.

Molim vas, poštovani građani Srbije, nemojte da nasadate na trikove, besmislice i provokacije koje govore da nemamo dovoljno nafte, naftnih derivata, da proveravate skloništa, da neće biti dovoljno hrane…

Biće dovoljno hrane, dovoljno benzina, dovoljno svega što nam je potrebno u budućnosti jer odgovorna i ozbiljna država za to se postarala.

Dakle, nema potrebe da bilo gde žurtite, nema potrebe da bilo šta tražite posebno, ponašajte se normalno kao i svakog drugog dana, jer čuvaćemo mir i gledaćemo kako da srpska ekonomija ubrzano napreduje. Hvala vam na poštovanju i veri u srspku državu“, rekao je Vučić.