Vučić: Javnost će biti šokirana kad objavimo rezultate istrage o Belivukovoj grupi

Vučić: Javnost će biti šokirana kad objavimo rezultate istrage o Belivukovoj grupi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će borba protiv organizovanog kriminala biti nastavljena i najavio da će javnost biti „blago rečeno šokirana“ kada posle ispunjavanja formalnopravnih pretpostavki, bude obaveštena o rezultatima istraga.

Vučić je kazao i da je moguće da sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, najavljena za večeras u 19 časova, bude pomerena ili odložena jer su nadležne službe, kako je rekao, dobile odredjene informacije.

„Velike su teme ali ćemo to znati u naredna dva sata. Da ne objašnjavam o čemu se radi, borba protiv organizovanog kriminala će biti nastavljena da ne kažem brutalno. Država će se ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsecanje glava onima koji im se ne svidjaju, način rešavanja problema“, kazao je Vučić u Kuršumliji gde je razgovarao sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Jake policijske snage blokirale su oko podneva restoran Kasina u centru Beograda u kom su po navodima medija, obezbedjenje činili članovi organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.