Večeras počinje kragujevački Arsenal fest

Večeras počinje kragujevački Arsenal fest

Kragujevački Arsenal fest počinje u Kneževom arsenalu i to će biti prvi veliki muzički festival na otvorenom u Srbiji od početka pandemije koronavirusa.

Kapije se otvaraju tačno u 18 sati i festival će trajati tri dana, a na njega će moći da uđu svi oni koji su se vakcinisali ili preležali virus.

Za one koji nisu vakcinisani organizovani su besplatni brzi antigenski testovi, uz kupljenu festivalsku ulaznicu.

U nastavku teksta pogledajte i program ovogodišnjeg Arsenal festa:

Na Main Stage večeras sviraće Partibrejkers, Bajaga i Instruktori i folk pankeri Brkovi.

Na Garden Stage nastupaju bendovi Bjesovi, KBO!, Obojeni program i Repetitor, kao i Darkshines, Keni nije mrtav, Kruševac geto i Funk Shui.

A na Explosive DJ Stage dolaze Gorache b2b Shoomadisco, Battric & Mivu, Runy i Vladimir Aćić.

Druge večeri festivala, 25. juna, na Main Stage-u nastupiće zagrebački pank rokeri Hladno pivo, Dubioza kolektiv i australijski muzičar Dub FX.

Na Garden Stage 25. juna, u „Zastavinoj bašti“, sviraće Nikola Pejaković Kolja, Nikola Vranjković, Svemirko, Nikom ništa, Kika, Dram i Klinac i Kendi.

Na Explosive DJ Stage-u druge večeri nastupaju Bokee, Kristijan Molnar, Andrew Meller i Lea Dobričić.

Završne večeri, u subotu, 26. juna nastupiće Osvajači, „srpski Irci“ Orthodox Celts i premijerno u Srbiji „gitarski heroj“ Yngwie Malmsteen i Riblja čorba.

Na Garden Stage-u treće sviraju Kanda Kodži i Nebojši, Pero Defformero, Texas Flood, Peter Vein, Dead Joker, Gazorpazorp, Ivanu Jegdić, Voyage i Sajsi MC.

Na Explosive DJ Stage-u 26. juna u nastupiće Sale Jovanović & Markwood, Hunckie b2b Petrovitz YU, Wise D & Kobe i Dejan Milošević.