Blic: Još dve devojke dale izjavu o Aleksiću

Blic: Još dve devojke dale izjavu o Aleksiću

Nakon glumice Milene Radulović koja je istupila u javnost i iznela detalje o seksualnom zlostavljaju od strane reditelja Miroslava Mike Aleksića, u policijskoj stanici su danas izjavu o ovom slučaju dale još dve devojke, piše Blic.

Jedna od njih, koja je bila učenica u školi glume kod Mike Aleksića, danas je u policijskoj stanici dala izjavu o slučaju zlostavljanja. Sa njom je bila još jedna devojka koja je želela da ostane anonimna.

„Jako je važno da istaknem da je moja izjava svojevoljno data javno i da su mediji sa mojih mreža preuzeli izjavu i objavili je. Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna“, napisala je devojka u objavi, prenosi Blic.

Podsetimo, ranije danas je policija saopštila da je nastavnik glume Miroslav Aleksić uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve u vreme počinjenih dela bile maloletne.

MUP je nakon hapšenja uputio poziv svim žrtvama učitelja glume da se jave.