Danilović ponovo na mestu predsednika KSS

Danilović ponovo na mestu predsednika KSS

Naš proslavljeni košarkaš Predrag Danilović ponovo je izabran za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, pošto je na današnjoj izbornoj Skupštini dobio podršku svih prisutnih delegata.

Danilović je posle dobijanja novog četvorogodišnjeg mandata rekao da Savez nikada nije bio finansijski stabilniji, za šta deo zasluga ide državi, a drugi deo poslovnim partnerima koji su prepoznali odličan rad i priključili se Savezu, pa su postojeći ugovori produženi, a potpisani su i neki novi.

„Ima stvari koje smo radili dobro, ima i nekih koje u naredne četiri godine možemo da radimo još bolje sa novim Upravnim odborom, kome ovom prilikom čestitam. Siguran sam da će biti tako“, poručio je Danilović.

Na predlog Danilovića izabrana su i četiri potpredsednika – Ana Joković ostaje potpredsednik za žensku košarku, Bojan Radun je potpredsednik za finansije i marketing, a Dušan Projović potpredsednik za takmičenja.

Jedina promena je na funkciji potpredsednika za mušku košarku, na koju je izabran bivši kapiten repereznetacije Srbije Nenad Krstić.