Produžena sudska mera osumnjičenima za ubistvo Ivanovića

Produžena sudska mera osumnjičenima za ubistvo Ivanovića

Posebno odeljenje Osnovnog suda u Prištini produžilo je meru javljanja policijskoj stanici na još dva meseca Dragiši Markoviću, Silvani Arsović i Žarku Jovanoviću, koji se sumnjiče da su pomagali izvršiocima ubistva Olivera Ivanovića, potvrdio je je za Radio Kontakt plus Markovićev advokat.

„Mišljenja sam da stvarno više niko logično ne može doneti zaključak kako bi moj klijent mogao da pobegne. On je dugo na slobodi, javlja se na svaki poziv suda i aktivno učestvuje u postupku. Na rešenje ću uložiti žalbu iskreno očekujući da Apelacioni sud nastalo stanje promeni, tako što će odluku staviti van snage“, izjavio je advokat Dragiše Markovića.

U procesu koji se vodi pred kosovskim Specijalnim sudom optuženi su Marko Rošić, Nedeljko Spasojević, Silvana Arsović, Žarko Jovanović, Dragiša Marković, Rade Basara. Kao vođe kriminalne grupe optuženi su Milan Radoičić i Zvonko Veselinović.

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine ispred sedišta svoje kancelarije u Severnoj Mitrovici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *