Brnabić: Otkazaćemo sve koncerte, nove mere za vikend

Brnabić: Otkazaćemo sve koncerte, nove mere za vikend

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će u sklopu mera protiv širenja koronavirusa, insistirati da se svi koncerti otkažu, a da će gotovo sigurno biti novih mera za vikend.

Ana Brnabić je, povodom eventualnih novih mera za suzbijanje epidemije kovida 19, rekla da joj je najpre neverovatno i da je začuđena time da se u ovom teškom trenutku organizuju koncerti u Beogradu.

„Mi ćemo razgovarati sa predstavnicima Grada Beograda da vidimo kako se to desilo i insistiraćemo da se svi koncerti otkažu. To je suprotno svim pravilima i merama i tražićemo da se organizatori kazne. To nije pozorišna predstava ili neki kulturni događaj“, navela je Brnabić.

Grupa „Crvena jabuka“ održala je koncerte u Kombank dvorani dve večeri zaredom, 8. i 9. marta, a kako je RTS-u rečeno u Vladi Srbije, Kombank dvorana će biti kažnjena zbog održavanja koncerata .

Kada je reč o pogoršanju epidemijske situacije, premijerka je kazala da vakcinacija pomaze da ne bude još gora, ali da će gotovo sigurno biti novih mera za vikend.