Vojvodina i IMT otvaraju 10. kolo Superlige Srbije, Zvezda protiv niškog Radničkog, Partizan u Kruševcu protiv Napretka

Vojvodina i IMT otvaraju 10. kolo Superlige Srbije, Zvezda protiv niškog Radničkog, Partizan u Kruševcu protiv Napretka

Utakmicom Vojvodine i IMT-a sa Novog Beograda počinje 10. kolo Superlige Srbije. Crvena zvezda igraće na svom stadionu protiv Radničkog iz Niša, dok Partizan gostuje u Kruševcu kod Napretka.

Vojvodina i IMT su na početku sezone pokazali promenljivu igru, a od duela u Novom Sadu očekuje se velika borba za nova tri boda s namerom da jedan od timova domogne gornjeg dela tabele. Uoči susreta Vojvodina zauzima osmo mesto sa 11 bodova, a IMT se nalazi na poziciji ispod i ima bod manje.

Zvezda u Beogradu protiv niškog Radničkog slovi za favorita, bez obzira na dva poraza crveno-belih u tri prethodno odigrana kola. Radnički je loše započeo sezonu, samo su dva puta ostvarili trijumf, a uz to imaju pet poraza i jedan remi, uz gol razliku osam datih i 12 primljenih pogodaka.

Partizan je u seriji pobeda i nema sumnje da će crno-beli želeti da nastave pobednički niz protiv kruševačkog Napretka. Partizan se nalazi na deobi prvog mesta sa TSC-om, dok je Napredak na 13. odnosno 14. mestu sa istim brojem bodova i gol razlikom kao Radnički iz Niša.

Utakmicom između Voždovca i Novog Pazara u ponedeljak, 2. oktobra biće okončano 10. kolo Superlige Srbije.