Stolica partizanovcima: Imao sam velike snove…

Stolica partizanovcima: Imao sam velike snove…

Dva dana posle rastanka sa Partizanom bivši trener crno-belih Ilija Stolica se oglasio saopštenjem koje je dostavio agenciji Tanjug.

Ilija Stolica je Partizan napustio nakon svega nekoliko nedelja rada u Humskoj. U Superligi ekipa nije počela dobro ima samo jedan trijumf, a posle ispadanja od kiparskog AEK morao je da usledi rastanak.

„Dragi Partizanovci, u ovim teškim trenucima osećam potrebu da vam se obratim i oprostim se od vas i voljenog kluba kao čovek, najiskrenije, čistog obraza, jer to je prava suština ljudskog bića. Kada sam dolazio na klupu Partizana bio sam neobično uzbuđen, pošto postajem trener kluba za koga navijam od malih nogu. Imao sam velike snove, želeo sam najviše. Da sa klubom beležim pobede, koje će svim pravim partizanovcima donositi osmeh na lice. Znao sam da dolazim u teškom momentu, možda najtežem u istoriji naših crno-belih. Pa ipak, entuzijazam me nije napuštao“, poručio je Ilija Stolica .

On je dodao da su njegove namere bile časne, da je radio čisto i da se mnogo toga urotilo protiv njega i igrača.

„Mom Partizanu, kao i uvek, želim sve najlepše. Sa nadom da će se stvari u kratkom roku pokrenuti. Igračima, zaposlenima u klubu, mom nasledniku na klupi, želim svako dobro! Vaš Ilija Stolica“.