Stojković: Katastrofalno drugo poluvreme

Stojković: Katastrofalno drugo poluvreme

Selektor Srbije Dragan Stojković ističe da je njegov tim solidno izgledao u prvom poluvremenu, ali da je u drugom doživeo neshvatljiv pas u fizičkom smislu.

„Mislim da je bilo kljično to što smo drugo poluvreme u fizičkom smislu bili, da ne kažem katastrofalni, što je za mene bilo iznenađujuće. Brazil je previše iskusna ekipa i umeo je to da iskoristi. Nije bilo naše prepoznatljive pas igre u drugom poluvremenu. Prvo poluvreme korektno sa naše strane, ali postoje neke stvari koje su prisutne. U nevreme su stigle neke povrede, što je previše za naš tim. Imamo tri rekovalecenta, Mitrovića, Vlahovića i Kostić. Sve to je u nevreme, to je prava istina. Zaslužena pobeda Brazila“, rekao je Stojković.

Slede dueli sa Kamerunom i Švajcarskom.

„Mi ovaj period moramo da iskoristimo da se odmorimo što je više moguće. Igrači su delovali umorno u drugom poluvremenu, što je za mene zaista iznenađujuće. Mi naš cilj znamo i nećemo se predati. Analiziraćemo igru Kameruna i Švajcarske i da se pripremimo da budemo dalko bolji nego večeras“, zaključio je Stojković.

Naredni duel Srbiju očekuje u ponedeljak protiv Kameruna.