Lionel Mesi propušta utakmicu Intera Majamija protiv Njujork Sitija zbog povrede tetive

Lionel Mesi propušta utakmicu Intera Majamija protiv Njujork Sitija zbog povrede tetive

Lionel Mesi, zvezda Intera Majamija, neće biti na terenu za predstojeću domaću utakmicu protiv Njujork Sitija u subotu, zbog povrede tetive. Međutim, postoji optimizam da bi se mogao vratiti za prvu utakmicu četvrtfinala Kupa šampiona KONKAKAF protiv meksičkog Montereja 3. aprila.

Trener Majamija, Havijer Morales, izjavio je da Mesi radi sa fizioterapeutima kako bi se oporavio, ali da neće biti dostupan za subotnji meč jer klub čini sve što je moguće da ga pripremi za narednu sredu.

Mesi nije igrao od 13. marta, kada je zbog nelagodnosti u desnom potkolenici izašao iz igre nekoliko minuta u drugom poluvremenu utakmice protiv Nešvila. Ova povreda takođe je dovela do njegovog odsustva sa izložbi Argentine ovog meseca protiv Salvadora i Kostarike.

Iako je Mesi propustio nekoliko utakmica ove sezone, njegovo prisustvo na terenu pokazalo se ključnim za Majami, koji je pobedio u svih pet utakmica u kojima je igrao. Bez njega, klub je doživeo poraze, uključujući nedavni poraz od 4-0 od Njujorka prošlog vikenda. Navijači i tim nestrpljivo očekuju njegov povratak kako bi ponovo osigurali uspeh na terenu.