Klipersi, Timbervulvsi i Niksi imaju po 2 igrača izabrana kao rezerve Ol-star utakmice

Klipersi, Timbervulvsi i Niksi imaju po 2 igrača izabrana kao rezerve Ol-star utakmice

Kavaj Leonard i Pol Džordž iz Los Anđeles Klipersa izabrani su u četvrtak za Ol-star rezerve, dok su Minesota Timbervulvsi i Njujork Niksi takođe imali dva izabrana igrača.

Entoni Edvards i Karl-Entoni Tauns iz vodećih Timbervulvsa Zapadne konferencije ići će na utakmicu 18. februara u Indijanapolisu. Stiven Kari je 10. put Ol-star, dok su Entoni Dejvis iz Lejkersa i Devin Buker iz Feniksa zaokružili rezerve Zapada.

Džejlen Branson je izabran po prvi put, a pridružio mu se i saigrač Džulijus Rendl iz Niksa, koji je u januaru imao 14-2. Istok je imao još dve prve selekcije u Filadelfiji Tajris Maksi i Paolo Bančero iz Orlanda, a pridružili su im se Donovan Mičel iz Klivlenda i Džejlen Braun iz Bostona.

Prošle nedelje su objavljeni starteri. Đanisu Antetokumpou iz Milvokija i Demijanu Lilardu na istoku će se pridružiti Joel Embiid iz Filadelfije, Džejson Tejtum iz Bostona i bek Indijane Tajriz Haliburton.

Starteri sa Zapada su Lebron Džejms iz Lejkersa, Nikola Jokić iz Denvera i Kevin Durant iz Feniksa u prednjem polju, zajedno sa bekovima Šai Gildžius-Aleksandar iz Oklahoma Sitija i Luka Dončić iz Dalasa.

Rezerve su izabrane glasanjem od strane glavnih trenera na svakoj konferenciji. Morali su da izaberu tri igrača prednjeg polja, dva beka i još dva igrača, bez obzira na poziciju.

Ako je neki igrač povređen i ne može da igra, njegovu zamenu bira komesar Adam Silver. Rendl će verovatno biti isključen zbog iščašenja desnog ramena zbog čega se očekuje da će ga izbaciti na stranu tokom Ol-star pauze.