Kilijan Mbape i PSŽ suočavaju se s razočaranjem nakon ispadanja iz Lige šampiona

Kilijan Mbape i PSŽ suočavaju se s razočaranjem nakon ispadanja iz Lige šampiona

Nakon poraza od tima Borusije iz Dortmunda, Kilijan Mbape izražava razočaranje zbog neuspeha u postizanju gola u oba meča polufinala Lige šampiona. Iako je PSŽ imao svoje prilike, nedostatak efikasnosti ih je koštao, a Mbape je preuzeo odgovornost kao lider tima.

Iako se spekuliše o njegovoj budućnosti, Mbape ostaje fokusiran na trenutni trenutak, odbijajući da komentariše potencijalni prelazak u Real Madrid. Ipak, Madrid je bio zainteresovan za njega u prošlosti, ali PSŽ je odbio ponude, a sada se čini da će Mbape krenuti dalje nakon ove sezone.

Kao deo PSŽ-a od 2017. godine, Mbape nije uspeo da osvoji Ligu šampiona s klubom, iako je bio deo impresivnog sastava koji je uključivao igrače poput Nejmara i Lionela Mesija. Upisao je 46 golova za Francusku i bio ključni igrač na Svetskom prvenstvu 2018. godine, ali nije uspeo da reprodukuje tu magiju na klupskom nivou.

Mbape preuzima odgovornost za neuspeh svog tima i priznaje da je kao najbolji napadač morao više doprineti u postizanju golova. Iako je razočaran, izražava odlučnost da se vrati jači i spremniji za nove izazove koji ga čekaju u budućnosti.