Džamal Marej izgubio smirenost dok Timbervulfsi nastavljaju da dominiraju

Džamal Marej izgubio smirenost dok Timbervulfsi nastavljaju da dominiraju

Bek Denver Nagetsa, Džamal Marej, pokazao je izuzetnu frustraciju na klupi tokom prve polovine druge utakmice protiv Minesota Timbervulvsa u ponedeljak uveče, dok su Vukovi vodili neumoljiv napad i prisilili branioce titule na nekoliko teških trenutaka.

Mareyeva reakcija bila je jasno vidljiva nakon što je Karl-Entoni Tauns izveo polaganje, što je dodatno naglasilo Denverov težak položaj. Na snimku se vidi kako Marej baca toplotni paket prema terenu, nakon čega je javni spiker upozorio da se ne bacaju predmeti na teren.

Uprkos tome, Timbervulfsi su nastavili snažno pritiskati. Nakon što su dominirali protiv Feniksa u prvom kolu, Entoni Edvards i njegovi saigrači demonstrirali su svoju snagu i protiv Nagetsa, remeteći ritam i uzbuđujući rivala na svakom koraku.

Prvo poluvreme Denvera bilo je obilježeno promašenim šutevima i pogoršanom igrom. Trener Majkl Meloun pokazao je svoje nezadovoljstvo ne-pozivima sudija, čak ulazeći na teren da bi izrazio svoje negodovanje. Ipak, sudije su odlučile da ne intervenišu, ostavljajući obe ekipe da igraju, a fizički snažni Timbervulfsi su iskoristili priliku.

U drugoj četvrtini, Minesota je držala Nagetse na šest poena iz igre i šest izgubljenih lopti, dok su se Denverovi igrači borili za svaki poziv. Nedostatak centra Rudija Goberta nije oslabio napad Timbervulfsa, koji su nastavili da pritišću i diktiraju tempo utakmice.

Minesota je pokazala svoju snagu i odlučnost, dok se Nagetsi sada suočavaju s teškim izazovom u drugoj utakmici serije.