Filip Kostić se dogovorio sa Juventusom

Filip Kostić se dogovorio sa Juventusom

Vezni fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić dogovorio je lične uslove saradnje sa Juventusom, prenose italijanski mediji.

Srpski reprezentativac bi u Torinu zarađivao tri miliona evra po sezoni, plus bonusi, a kako bi se transfer realizovao potrebno je da „Stara dama“ izjednači ponudu Vest Hama, navodi isti izvor.

Kostić je dugo bio povezivan sa crno-belima, međutim, realizacija transfera nikada nije bila tako blizu. Međutim, 29-godišnji ofanizvni fudbaler nikad nije gubio nadu da će se pridružiti torinskom gigantu i odugovlačio je u pregovorima sa Vest Hemom čekajući da se Juve ponovo oglasi.

To se dogodilo u proteklih nekoliko dana i „Sportitalia“ tvrdi da je Juventus dogovorio lične uslove saradnje sa Srbinom, a preostalo je još da nađe zajednički jezik sa rukovodstvom nemačkog kluba.

Očekuje da će bi visina transfera mogla da iznosi oko 12-13 miliona evra jer Kostićev ugovor sa Ajntrahtom ističe u junu 2023.

Srpski reprezentativac je bio ključna figura u trijumfu ekipe iz Frankfurta u Ligi Evrope prošle sezone, a u 43 meča u svim takmičenjima postigao je sedam golova i 15 asistencija.