Zvezda i Partizan odložili utakmice 7. kola Superlige

Zvezda i Partizan odložili utakmice 7. kola Superlige

Fudbaleri Partizana, baš i Crvene zvezde, neće narednog vikenda igrati svoj meč 7. kola Superlige Srbije.

Pre nekoliko dana Zajednica Superlige izašli je u susret Crvenoj zvezdi i odložila derbi sa Čukaričkim kako bi se crveno-beli bolje spremili za revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv Makabija iz Haife. Sad je isto učinila i u slučaju Partizana koga očekuju dva meča protiv Hamruna sa Malte u plej-ofu za Ligu konferencije.

„Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića odložena su dva meča 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije prvobitno planirana za predstojeći vikend“, kaže se u saopštenju Superlige i dodaje:

„Nakon molbe fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan, koje čekaju dvomeči u okviru evropskih kvalifikacija, direktor takmičenja Aleksandar Pivić odlučio je da im izađe u susret i odloži odigravanje njihovih mečeva u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije.

Ekipa Crvene zvezde je u ovoj rundi takmičenja trebala da bude gost ekipi Čukaričkog, dok je ekipa Partizana trebala da ugosti subotički Spartak Ždrepčeva krv.

Novi termini odigravanja ovih mečeva biće saopšteni naknadno“, stoji u saopštenju.

Partizan je trenutno tek osmi na tabeli Superlige, ali sa utakmicom manje odigranom. Zvezda je prva sa sedam bodova više od komšija.