Arnautovićev pogodak donosi Interu važnu pobedu nad Atletiko Madridom

Arnautovićev pogodak donosi Interu važnu pobedu nad Atletiko Madridom

U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, milanski Inter je uspeo da ostvari važnu pobedu nad Atletiko Madridom rezultatom 1:0, uz pomoć ulaska sa klupe Marka Arnautovića.

Arnautović je ušao u igru umesto povređenog Markusa Turama na poluvremenu i brzo se iskupio za propuštene prilike u prvom poluvremenu postigavši odlučujući gol u 56. minuti susreta.

Ovaj pogodak Arnautovića doneo je Interu prednost koju su sačuvali do kraja meča, obezbeđujući važnu prednost pred revanš utakmicu koja je zakazana za 13. mart u Madridu.

Inter, koji je prošle sezone iznenadio sve stigavši do finala Lige šampiona, pokazuje znake napretka i ambicije da se domogne titule u Seriji A, a ova pobeda samo potvrđuje njihovu trenutnu formu i samopouzdanje.

S druge strane, Atletiko Madrid je pokušao da iskoristi pobednički zamah nakon ubedljive pobede nad Las Palmasom vikendom, ali nije uspeo da pruži jači otpor Interu na San Siru.

Utakmica je protekla u znaku čvrste igre i retkih prilika, ali je Arnautovićev gol bio dovoljan da donese Interu važnu prednost u ovom dvomeču osmine finala. Očekuje se da će revanš u Madridu biti izuzetno uzbudljiv, a oba tima će dati sve od sebe kako bi se plasirali u četvrtfinale najprestižnijeg evropskog takmičenja.