Mandić: Velika opasnost od mešanja stranih ambasada u politički život Crne Gore

Mandić: Velika opasnost od mešanja stranih ambasada u politički život Crne Gore

Predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić, izjavio je da je velika opasnost to što se u unutrašnji politički život Crne Gore mešaju strane ambasade.

„Te strane ambasade imaju plan da sastave koaliciju Evrope sad zajedno sa podmlađenim DPS-om. To je njihova namera. I zato treba snažno podržati našu koaliciju, kako se ne bi realizovao taj opasni projekat, odnosno da se na mala vrata vrate stare, poražene snage i nastave tamo gde su stale“, rekao je Mandić na predizbornom skupu koalicije „Za budućnost Crne Gore“ (ZBCG) u Budvi, prenose Vijesti.

On je istakao da neće gledati da li novac investitora dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke ili Kine, te da će svaki biti od koristi za građane Crne Gore, iz koje god države da dolazi.

Predsednik Demokratske narodne partije i nosilac lise ZBCG na parlamentarnim izborima, Milan Knežević, rekao je da predstavnici te koalicije imaju obavezu da pošalju poruku međunarodnim predstavnicima koji dolaze u Crnu Goru da građani te zemlje odlučuju ko će biti u Vladi Crne Gore.

Naveo je da će ZBCG biti deo vlade i pozvao Pokret Evropa sad Jakova Milatovića da ne ulazi u koaliciju sa DPS-om, jer treba da bude uz građane koji su im ukazali poverenje.

Vanredni parlamentarni izbori u Crnoj Gori biće održani 11. juna.