Teška saobraćajna nesreća u Crnoj Gori: Autobus sleteo s puta, ima poginulih

Teška saobraćajna nesreća u Crnoj Gori: Autobus sleteo s puta, ima poginulih

Najmanje tri osobe su poginule, a više je povređenih na putu Cetinje-Budva u mestu Obzovica u Crnoj Gori kada je putnički autobus sleteo sa puta.

Na mesto nezgode upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije, prenele su „Vijesti“.

Kako je potvrđeno „Vijestima“, došlo je do sletanja autobusa, na pravcu između Obzovice i Brajića.

U toku je izvlačenje povređenih iz vozila. Na mesto nezgode upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mesta je šest vozila Hitne pomoći.

„Vijestima“ je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povređenih.

Ekipama hitne pomoći, lekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povređenih.

„Na magistralnom putu Cetinje – Budva dogodila se saobraćajna nezgoda used čega je došlo do sletanja autobusa ‘Papović’ sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije“, objavila je Uprava policije na mreži Iks.