Šest odbornika Zajedno za Šumadiju formira svoju odborničku grupu

Šest odbornika Zajedno za Šumadiju formira svoju odborničku grupu

Lider Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović je na konferenciji za novinare potvrdio pisanje pojedinih medija da je grupa od šest odbornika sa liste Svi na ovu stranu odlučila da formira svoju odboričku grupu.

Prema njegovim saznanjima, ovi odbornici su razgovarali sa predstavnicima SNS, izvesnim Gavrilovićem i Erićem koji su im obećali mnogo toga ukoliko budu napustili Zajedno za Šumadiju i oforme svoju odborničku grupu.

Ovoj odluci je prema njegovim rečima, prethodili su sastanci u stranci, a na jednom od njih je Katarina Milosavljević, jedan od budućih odbornika u lokalnom parlamentu rekla da više ne žele da budu u opoziciji i da im je pre izbora obećano da će biti u vlasti.

Prema njegovim rečima, ovo je njihova lična priča, jer su na prethodnim sastancima rekli da nisu imali nikakvih problema tokom rada u Zajendo za Šumadiju i nemaju nikakvih ličnih razmirica sa bilo kim.

Tu izjavu je Milosavljević dala i pojedinim medijima, koji su prethodnih dana pisali o raskolu u ovoj stranci.

Prema Stevanovićevim rečima, u budućnosti će doći do “ čišćenja“ u stranci i oni će se zalagati za promenu izbornog sistema. U lokalnom parlamentu, istakao je Stevanović, nastupaće kao predstavnici opozicije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *