Vučić: Večeras odluka o prikazivanju snimaka zločina

Vučić: Večeras odluka o prikazivanju snimaka zločina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će odluka o prikazivanju snimaka na kojima se vide monstruozni zločini biti doneta večeras, a da će o tome šta će biti prikazano razgovarati Tužilaštvo za organizovani kriminal i MUP.

„Donećemo večeras odluke. Danas će razgovarati i Tužilaštvo za organizovani kriminal, oni znaju šta je dozvoljeno, a šta nije. Sigurno je da zbog želje dela roditelja nećemo prikazati ono što je najmonstruoznije, ali verujem da će nešto biti pokazano ljudima da bismo shvatili sa kakvim smo zverima imali posla“, kazao je Vučić.

Roditelje, navodi, razume, a što se tiče „političara i pojedinih tajkunskih medija oni to rade da bi se omalovažila borba protiv onih za koje govore pa i nisu to baš neki opasni ljudi, a dok ne vidite sliku ne možete ni da zaključite koliko je opasno i sve se svodi na rekla-kazala“.

„Saseći ćemo krila onima koji misle da je došlo vreme za njih koji misle da mogu da zauzimaju tržište i pozicije tako što misle da mogu da se ponašaju isto ili slično kao oni koji su to do juče radili. Biće zanimljivi dani i nedelje pred nama“, istakao je predsednik.