Tepić u tužilaštvu u Kraljevu daje izjavu o Palmi

Tepić u tužilaštvu u Kraljevu daje izjavu o Palmi

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić stigla je u Kraljevo povodom navoda koje je iznela javnosti u vezi slučaja podvođenja maloletnica u organizaciji Dragana Markovića Palme, i trenutno daje iskaz u tužilaštvu. Inače, ona je navela da je „sve što je do sad rekla i što zna, iz direktnih saznanja i dokaza svedoka i žrtav

Ona se nešto pre 11 sati  pojavila se ispred zgrade Višeg suda i Višeg tužilaštva u Kraljevu. Nju je sačekalo dvadesetak simpatizera, i nakon što se pozdravila sa njima , ona je ušla u zgradu kako bi dala svoj iskaz.

Podsetimo, ona je rekla da će dati iskaz na osnovu onoga što je čula u razgovoru sa svedocima koji imaju saznanja o podvođenju maloletnica . Takođe, to je uradio i Dragan Marković Palma.

Tepić je pre nekoliko dana rekla da je došla u posed snimka u telefonu, upitala tužilaštvo da li su reagovali povodom te prijave, i da li je uopšte policija njima dostavila sporni snimak.

Više tužilaštvo u Kraljevu, koje sprovodi postupak povodom navoda o podvođenju žena u organizaciji Dragana Markovića Palme, navodi da je do sada u u ovom postupku u svojstvu građana ispitano 21 lice.