Tepić: Smena aktuelne vlasti jedini je imperativ da bi Srbija mogla da preživi

Tepić: Smena aktuelne vlasti jedini je imperativ da bi Srbija mogla da preživi

Nikada nećemo podleći propagandi da je ovaj užasni režim nesmenjiv, da im niko ništa ne može, jer sva ta agresivna kampanja tome i služi, da ljude obeshrabri, da se u svakoj borbi osete nemoćnim i zato to ne smemo dozvoliti, rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić.

Ona je na osnivanju opštinskog odbora SSP u Titelu, koji će predvoditi Veljko Mačar, rekla da treba još odvažnije nositi glas pravedne Srbije, po meri svih, a ne samo povlašćenih ljudi, Srbiju u kojoj će mladi želeti da žive, a ne iz nje odlaziti s koferom u jednom pravcu, za Srbiju u Evropi, saopšteno je iz SSP.

„Sa porukom ‘Srbija u Evropi’ članovi novoosnovanog odbora Stranke slobode i pravde u Titelu još su odlučniji u borbi za promenu režima“, istakla je Tepić.

Prema njenim rečima, režim je suspendovao čak i parlament tako što se sednice u redovnom prolećnom zasedanju i dalje ne održavaju, kako se glas opozicije i istine ne bi čuo dok traju nove obmane i laži vlasti, a ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem.

„Fabrike koje se otvaraju ugovorene su još pre korone, evropske kompanije koje je trebalo da dođu, dobijaju sada negativne odgovore svojih Vlada za investiranje u Srbiju, institucije su devastirane, pravosuđe anestezirano, jedino korupcija cveta, što će sutra i penzionere ostaviti bez penzija, a mlade bez perspektive“, kazala je Tepić.

Kako je naglasila, zato je smena aktuelne vlasti jedini imperativ da bi i Srbija mogla da preživi, jer sa njom će i ogladneti i na kraju izumreti.