Tepić: Režim gubi podršku, ljudima dosta da budu taoci ludačke ekipe pohlepnika

Tepić: Režim gubi podršku, ljudima dosta da budu taoci ludačke ekipe pohlepnika

Nosilac izborne liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Marinika Tepić izjavila je da Stranka slobode i pravde koja radi predizborna istraživanja od oktobra 2020. ima „precizne brojeve i još preciznije trendove, a oni su takvi da jasno pokazuju pad podrške režimu“.

„Iz istraživanja se jasno vidi da ako na izbore izadje više od 60 odsto upisanih u biračke spiskove, režim nema šanse da pobedi, čak i u ovakvim nefer izbornim uslovima“, rekla je Tepić za novi broj nedeljnika Vreme.

Prema njenim rečima, na izborima će se „desiti najveći protest protiv sveg zla ovog režima, protiv svih vučića, vulina, brnabićevih, zelja i njihovin batinaša i kriminalaca“.

„Nema tog mesta u Srbiji gde ova hobotnica nije pustila pipke po istoj matrici – zna se ko izvlači pare iz budžeta, zna se ko namešta poslove, zna se kome se polažu računi, zna se ko lomi noge ako si neposlušan, ko reketira, do gepekuje… Zna se sve. I ljudima je više preko glave da budu taoci ove ludačke i iščašene ekipe pohlepnika“, naglasila je Tepić.