Ministar Stefanović najavio tužbu protiv  lista „Nova“

Ministar Stefanović najavio tužbu protiv lista „Nova“

Ministar odbrane Nebojša Stefanović najavio je da će tužiti list „Nova“ zbog, kako je naveo, iznošenja laži o njemu na naslovnoj strani najnovijeg broja, jer kako je naveo, neće da dozvoli nijednu laž o sebi, „ma koliko ona bila svima očigledna“.

Na naslovnoj strani novog broja lista „Nova“ najavljen je tekst pod naslovom „Tajna fascikle Nebojše Stefanovića“ u kojem advokat Ivan Ninić za Novu analizira kojim informacijama o Savamali i Beogradu na vodi, kako kažu, raspolaže ministar odbrane i koliko bi ti podaci ugrozili aktuelnu vlast.

„Političko-medijski koncern Dragana Đilasa i Dragana Šolaka ‘ne bira laži da prikrije svoju propalu politiku otimanja vlasti. Bez obzira što se ovde radi o patološkim lažovima i njihovim smešnim pokušajima da naškode predsedniku Vučiću i Srbiji, neću da dopustim da se nekažnjeno provuče nijedna njihova providna podmetačina, pa tako ni ovog puta kada celu naslovnu stranu njihovog partijskog lista ‘Nova’ posvećuju lažima o meni'“, naveo je Stefanović u saopštenju dostavljenom medijima.

Kako je istako, zbog toga će tužiti sudu i, kako je rekao, taj njihov partijski list, kao i sve druge do sada, „bilo da su provladini ili su deo Šolakovog i Đilasovog preduzeća“, kad god bez povoda i bez ikakvog dokaza budu lagali o nekoj mojoj umešanosti u krivična dela ili da radim protiv predsednika moje zemlje i moje stranke.