„Srpska liga“ podržala Srđana Škora na predstojećim predsedničkim izborima

„Srpska liga“ podržala Srđana Škora na predstojećim predsedničkim izborima

Udruženje građana „Srpska liga“ saopštilo je da „pruža punu podršku Srđanu Škoru na predstojećim predsedničkim izborima“ jer je u njemu prepoznala „čoveka koji se zalaže za iste vrednosti kojima je ona okrenuta“.

„Promena celokupnog političkog i vrednosnog sistema, vladavina prava i pravde, borba protiv korupcije na svim nivoima, suprotstavljanje nepotizmu i stranačkom zapošljavanju, zaustavljanje odlaska mladih iz zemlje, povratak dijaspore, sprečavanje otimanja imovine, rešavanje pitanja ukradenih beba, promena skandaloznog zakona o restituciji“, navela je „Srpska liga“ vrednosti za koje se bori.

Kako piše u saopštenju koje je potpisao predsednik udruženja Vladimir Lešić, „80.000 porodica oštećenih u procesu restitucije već decenijama traga za političkom opcijom koja će ih pre svega razumeti i saslušati“.

„U gospodinu Škoru smo prepoznali iskrenost, a zatim volju i želju da se uključi u ispravljanje jedne od najvećih istorijskih nepravdi koja se desila našem narodu“, poručili su iz „Srpske lige“ i pozivali gradjane da se „aktivno uključe u kampanju kako bi zajedničkim snagama došli do željenog cilja“.