SPS se sprema odbore za izbore, izabrano novo vojvođansko rukovodstvo

SPS se sprema odbore za izbore, izabrano novo vojvođansko rukovodstvo

Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Dušan Bajatović istakao je danas na sednici tog odbora, na kojoj je konstituisano kompletno rukovodstvo stranke, da je zadatak SPS-a da što bolje pripremi „za predstojeće, izvesno lokalne i pokrajinske, a možda i republičke izbore“.

„Počinjemo već sledeće nedelje sednicom Izvršnog odbora, a onda i razgovorima sa socijalistima po okruzima. Naš je cilj bolji izborni rezultat i on zavisi samo od nas“, rekao je Bajatović.

Kako je saopšteno iz SPS-a, prvi čovek vojvođanskih socijalista je konstatovao i da je na prošlim izborima Socijalistička partija Srbije u Vojvodini ostvarila značajno bolji rezultat.

Za potpredsednike vojvođanskog odbora SPS-a izabrani su Branko Ćurčić, Željka Milošević, Ivan Đoković, Boris Novaković i Nebojša Malenković.

Izabran je i Izvršni odbor Pokrajinskog odbora SPS od 35 članova, kao i njegov sekretar Milorad Radojević.

Čestitajući na konstituisanju Pokrajinskog odbora, predsednik SPS Ivica Dačić je naglasio da je važno da se SPS dobro organizuje i popravi izborni rezultat.

„Vi koji ste ovde danas, činite Izborni štab naše organizacije u Vojvodini i dalje ćete to sprovoditi u svojim opštinama i gradovima. Očekujem od vas u Vojvodini još bolji rezultat“, poručio je Dačić.