Ponoš osnovao organizaciju „Srbija centar“

Ponoš osnovao organizaciju „Srbija centar“

Zdravko Ponoš, kandidat za predsednika Srbije na poslednjim izborima, osnovao je novu političku organizaciju koja će se zvati „Srbija centar“. Organizacija će biti predstavljena javnosti u sredu.

Marketinški stručnjak Igor Avžner je u Novom danu na N1 rekao da će na svaki način pomoći i istakao da je to organizacija koju treba podržati.

Ponoš je na aprilskim predsedničkim izborima učestvovao kao kandidat opozicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“, a član Narodne stranke Vuka Jeremića. Posle izbora on istupa iz Narodne stranke i ubrzo najavljuje osnivanje svoje političke organizacije.

Sredinom juna, Ponoš se svojim pristalicama obratio putem viber grupe „Naš Ponoš“ i pozvao ih da predlože ime nove organizacije.

„Sagledavajući situaciju u našoj zemlji i izazove koji se pred njom nalaze i na međunarodnom, a što je još bitnije, na unutrašnjem planu, odlučili smo da radimo na formiranju nove političke organizacije koja će se oslanjati na vrednosti i političke stavove koje sam zastupao tokom predsedničke kampanje“, napisao je tada Ponoš.