Palmer danas video linkom razgovara sa Vučićem

Palmer danas video linkom razgovara sa Vučićem

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalni predstavnik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer razgovaraće danas putem video veze sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a tokom popodneva će, zajedno sa ambasadorom SAD u Beogradu Entonijem Godfrijem, uživo putem Fejsbuka odgovarati na pitanja gradjana.

„Pridružite se ambasadoru Godfriju i zameniku pomoćnika državnog sekretara Metu Palmeru u virtuelnom razgovoru uz piće u ponedeljak u 18h na

. Njih dvojica će razgovarati o naporima SAD da pomognu Srbiji na njenom putu ka EU, o tome šta Metu nedostaje iz vremena kada je živeo u Srbiji, a spremni su i da odgovore na vaša pitanja“, objavila je američka ambasada na Tviteru uz poziv na „diploćasku“.

Palmer je u petak putem video veze razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Srbije Nikolom Selakovićem, predsednikom Skupštine Ivicom Dačićem i premijerkom Anom Brnabić o situaciji u regionu, dijalogu Beograda i Prištine, o bilateralnim odnosima i američkim investicijama u Srbiji.